Rusija

Nemačka

Norveska

madjarska.jpg

Vi ste na stranici: Home › Početna / O nama › Home

Apartmani Garden, Igalo


APARTMANI “GARDEN – IGALO” su savremeni,moderno opremljeni apartmani, koji se nalaze na izuzetno privlačnoj lokaciji. U neposrednoj blizini na južnoj strani na udaljenosti od svega 20 metara su šetalište sa restoranima, privatna plaža i more, a sa severne stane, na 10 metara udaljenosti, je čuveni Zdravstveno - Mediteranski Centar “DR.Simo Milošević” okružen atraktivnim mediteranskim parkom.

Apartmane krasi prelepo dvorište koje se prostire ispred njih. Gostima se tu nudi uživanje u lepoti i mirisima mediteranskog bilja, odmor u ležaljkama u prijatnoj hladovini ispod stogodišnjih palmi, uz umirujući zvuk fontane. Pored ostalih pogodnosti gostima je na usluzi zidani roštilj, prostrani sto i klupe. Za porodice sa decom tu je i bogato opremljeno igralište sa ljuljaškama, toboganom, trampulinom i ostalim pogodnostima.


Apartmani su jednosobni, površine od 38 m2, moderno opremljeni, raspolažu  svim pogodnostima: internet (wi-fi), kablovske TV, klima, sef, pegla, fen mikro-talasna pecnica. Obezbeđeno je redovno čišćenje i održavanje higijene, kao i besplatan parking u samom dvorištu.  

 

U sastavu apartmana “GARDEN – IGALO” nude se 2 stambene jedinice:

Apartman 1 - “GARDEN” je u prizemlju tako da ima direktan izlaz na dvorište,   poseduje i svoju terasu, sa pogledom na dvorište, a obezbeđeni su prilaz i uslovi za boravak i osobama sa invaliditetom (kolicima).

Apartman  2 – “NORWEGIAN” se nalazi na prvom spratu. Savremeno je opremljen, osunčan sa romantičnom terasom – lođom iz koje se pruža pogled na atraktivni park Zdravstveno – mediteranskog Centra Igalo.  

 


 

No Comments Yet...

Leave Reply


Kontakt

Apartmani Garden
Slavko i Tanja Zoranović
Sava Ilića 23a
85347 Igalo, Crna Gora

e-mail: garden.igalo@gmail.com
www.apartmaniigalocrnagora.info

Fejsbuk stranica: https://www.facebook.com/
Garden-IGALO-485362501629069


Kontakt telefoni:
+381113321814
+381641207665
+381646160124

Rezervacija apartmana:

 *Popuniti / selektovati sva polja!

Vreme u Igalu